fbpx

Lemnul stratificat

Ce este lemnul stratificat?

Odata cu trecerea timpului, lemnul neprelucrat este predispus umflarii si contractarii dar si aparitiei deformarilor sau crapaturilor.
Totusi, printr-un proces de suprapunere si lipire a mai multor straturi de lemn prin presare, se obtine lemnul stratificat, care are capacitatea de a anihila fiecare deformare si modificare pe care o sufera lemnul in mod normal.
In plus, folosirea unui adeziv rezistent la apa face ca lemnul stratificat sa fie rezistent in timp.
Pentru avantajele pe care le prezinta, in ziua de astazi intalnim elemente din lemn stratificat in majoritatea mobilierului sau amenajarilor: de la mobilierul locuintelor, la designul interior al masinilor sau chiar in echipamente sportive si medicale.
In mod normal produsele din lemn stratificat se pastreaza intre 30 si 50 de ani. In directia aceasta, lemnul trebuie intretinut, curatat si verificat anual.

 

Suntem convinsi ca produsele din lemn stratificat sunt cea mai buna solutie pentru casa dumneavoastra. Acestea ofera rezistenta si durabilitate indelungata, de peste 50 de ani, eficienta energetica prin izolare termica foarte ridicata, usor de intretinut, aspect deosebit, lemnul fiind material 100% ecologic.
De aceea ne-am dedicat activitatea catre o gama de produse cat mai largi de ferestre si usi din lemn stratificat, si alte elemente ce infrumuseteaza casa dumneavoastra.

Beneficiile tamplariei din lemn stratificat

 

Lemnul stratificat ofera posibilitatea casei „sa respire” : ferestrele si usile din lemn stratificat respira, permitand astfel reglarea umiditatii din incaperi.


Durabilitatea : lemnul stratificat este rezistent in timp.


In materie de transfer termic, lemnul stratificat este unul dintre cele mai recomandate materiale de constructie, permitand o izolare termica ridicata a casei.


Ofera eleganta si stil caselor.


Vopselurile folosite sunt ecologice, nu contin substante toxice.


Produsele din lemn stratificat sunt usor de intretinut – presupun o ingrijire minima anuala.


Siguranta oferita in cazul usilor si ferestrelor din lemn stratificat..

 

Costuri minime de intretinere


Tamplaria din lemn stratificat nu necesita nici un fel de costuri suplimentare pentru intretinere fata de alte tipuri de tamplarie.


Interval de timp pentru intretinere


Specialistii recomanda o minima ingrijire anuala a produselor din lemn stratificat. Feroneria se unge cu ulei pentru a-si pastra functionalitatea si se verifica suruburile prinderilor acesteia. Suprafata de lemn se sterge usor cu o carpa umeda, fara a folosi substante chimice care pot dizolva lacul sau obiecte ascutite. Garniturile trebuie de asemenea unse, iar vitrajul se curata cu substante obisnuite de spalat.


In cazul aparitiei problemelor


Se recomanda apelarea la specialistii firmei pentru orice tip de probleme sau defectiuni aparute.


Garantia satisfactiei


Fiind produse premium, cu siguranta va vor satisface pe deplin atat vizual, cat si functional, pe toata durata de viata a acestora.

Echipa noastra
te va asista


Contacteaza-ne si spune-ne despre proiectul tau, iar echipa noastra te va ajuta in toate demersurile materializarii proiectului.


PROIECTE REALIZATE