Caută
Close this search box.

Tehnologii folosite

Geamul termopan

Grosimea de baza folosita este 4-16-4 mm, geam tip LOW-E cu ARGON cu coeficientul de transmitere terica k=1,1 W/m2k. La cerere se utilizeaza si geamuri termopan speciale cu izolatie termo-reflectorizanta, fumuriu (parsol) sau geamuri de diferite grosimi (6-8 mm). Fixarea geamului in rama este reazata prin pene de lemn de esenta tare si sipci de prindere. Aplicarea sprosurilor de culoare alba sau auriu in interiorul geamului este una dintre variante la care poate sa opteze clientul.

Lemnul

Materialul bine ales, uscat la 8-12 %, innadit pe lungime, formeaza materia de baza tristratificata lipita cu adeziv monocomponent tip D4, constituindu-se in profile de: 

  • 68*87 cm – in cazul fabricarii ferestrelor
  • 72×115 cm – la usile de intrare
  • 42×115 cm – in cazul usilor interioare

 

Siguranta cadrului este asigurata de cep dublu si scobitura. Micile defectiuni si pungile de rasina sunt corectate prin indepartare si inlocuirea acestora cu dopuri de dimensiuni diferite. Cele trei straturi ale semifabricatului, rezulta din taierea radiala a busteanului, care confera alaturi de finisarea prin pigmentare, sau baituire, o suprafata fina si matasoasa. Pe langa profilul innadit in lungime, se foloseste profil avand ca strat de fata material cu noduri sanatoase, in cazul produselor cu finisaj transparent.

Feroneria

Inchiderea, etansarea si izolarea termo-fonica ale ferestrelor si usilor de terasa termopan sunt asigurate de sistemul ROTO NT. Pentru usi si obloane, feroneria folosita este AGB. La ferestre si usi de terasa, actionarea feroneriei cu o singura mana confera si alte posibilitati de deschidere decat cele cunoscute. Astfel, produsele actionate prin acest sistem – in afara sensului de deschidere simpla – pot fi cu deschidere roto-basculanta, deschidere basculanta si glisanta, permitand utilizarea manerului cu posibilitate de inchidere cu cheie, sistem de deschidere prin telecomanda, sisteme hidraulice de inchidere a usilor, grile de aerisire, etc. In cazul usilor de intrare, pentru asigurarea securitatii casei Dumneavoastra, feroneria ROTO-DOORSAFE vine in intampinarea clientului prin sistemul de inchidere in cinci puncte. Pragul de aluminiu, folosit la cererea clientului, ofera o varianta pentru usi de intrare cu deschidere catre interior. Manerele sunt de diferite tipuri si culori: manere pentru grupuri sanitare, manere cu forme sferice. Balamalele speciale leaga intre ele foile de usi, care deplaseaza pe traiectorie sistemul de usa. Usile sunt echipate cu manere, cu ajutorul carora se realizeaza inchiderea si deschiderea manuala. La cererea clientului se poate echipa usa si cu sistem de inchidere/deschidere automata de la distanta.

Fabrica

Produsele finite sunt realizate in incinta fabricii noastre.