Caută
Close this search box.

Usi de interior Classic si Classic One

Mai rapid, mai calitativ, mai aproape de tine

Din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri am deschis o linie de productie noua. Aceasta strategie ne asigura un flux continuu de usi de interior, astfel incat sa putem livra clientilor nostri direct din depozit, fara nevoia de a prelucra comanda ulterior primirii acesteia. Aceasta strategie a aparut in urma comenzilor tot mai dese de usi de interior si pentru a indeplini dorinta clientilor de a monta aceste usi in cel mai scurt timp posib

Beneficiile tamplariei din lemn stratificat

Vopselurile folosite sunt ecologice, nu contin substante toxice.

Produsele din lemn stratificat sunt usor de intretinut – presupun o ingrijire minima anuala.

Siguranta oferita in cazul usilor si ferestrelor din lemn stratificat.

Modelul Classic

Acest model este format dintr-o tablie impartita in doua sectiuni. Materialul folosit este bine ales, uscat la umiditatea optima, prelucrat cu maiestrie de tamplarii nostri chiar in fabrica ArchWood. 

Designul este unul simplu, dar, rafinat, potrivit pentru orice tip de locuinta sau birou, iar calitatea este una cu adevarat execeptionala, prezentand calitatile lemnului tuturor celor carora au ocazia sa utilizeze usile noastre.

Modelul Classic One

Particularitatea acestui model este tablia intreaga, formata dintr-o singura bucata de lemn. Materialul folosit este de asemenea bine ales, uscat la umiditatea optima si prelucrat cu maiestrie de tamplarii nostri chiar in fabrica ArchWood. 

Designul este unul minimalist, dar, potrivit pentru locuinte sau birouri de orice fel, iar calitatea usilor este superioara oricaror alte produse asemanatoare existente pe piata.

Culori

Usile Classic si Classic One sunt finisate cu vopsele alchidice cu structura elastica. Aceste modele de usi pot fi achizitionate in 4 variante de culoare RAL : Alb, Bej, Gri Deschis si Gri Antracit.

Fabrica

Produsele finite sunt realizate in incinta fabricii noastre.

Vrei sa afli detalii?

    Sau te contactam noi!​

    Lasa-ne numarul tau de telefon si un reprezentant Archwood te va contacta in cel mai scurt timp.