fbpx

Usile de interior Classic si Classic One

Beneficiezi de preturi promotionale si livrare rapida

Mai rapid, mai calitativ, mai aproape de tine

Din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri am deschis o linie de productie noua. Aceasta strategie ne asigura un flux continuu de usi de interior, astfel incat sa putem livra clientilor nostri direct din depozit, fara nevoia de a prelucra comanda ulterior primirii acesteia. Aceasta strategie a aparut in urma comenzilor tot mai dese de usi de interior si pentru a indeplini dorinta clientilor de a monta aceste usi in cel mai scurt timp posibil.

Modelul Classic

Acest model este format dintr-o tablie impartita in doua sectiuni. Materialul folosit este bine ales, uscat la umiditatea optima, prelucrat cu maiestrie de tamplarii nostri chiar in fabrica ArchWood. Designul este unul simplu, dar, rafinat, potrivit pentru orice tip de locuinta sau birou, iar calitatea este una cu adevarat execeptionala, prezentand calitatile lemnului tuturor celor carora au ocazia sa utilizeze usile noastre.

usa-de-interior-classic-bej-archwood-lemn-stratificat-1440x1440px

Modelul Classic One

Particularitatea acestui model este tablia intreaga, formata dintr-o singura bucata de lemn. Materialul folosit este de asemenea bine ales, uscat la umiditatea optima si prelucrat cu maiestrie de tamplarii nostri chiar in fabrica ArchWood. Designul este unul minimalist, dar, potrivit pentru locuinte sau birouri de orice fel, iar calitatea usilor este superioara oricaror alte produse asemanatoare existente pe piata.

usa-de-interior-classic-one-gri-deschis-archwood-lemn-stratificat-1440x1440px

Culori

Usile Classic si Classic One sunt finisate cu vopsele alchidice cu structura elastica. Aceste modele de usi pot fi achizitionate in 4 variante de culoare RAL : Alb, Bej, Gri Deschis si Gri Antracit.

Culori-Usi-Promo-Archwood

Fabrica

Produsele finite sunt realizate in incinta fabricii noastre.

Contacteaza-ne